Friday, March 18, 2011

Be Intimate With Extreme Intimo

  Lepo je videti da jedan domaci brend svojim kvalitetom i dizajnom moze da parira svetskim brendovima! (Makar nesto u ovoj zemlji ne propada!)
http://www.extremeintimo.com/
  Mislim da ste svi upoznati sa njihovim stvarcicama, ali ja zelim da stavim akcenat na jedan poseban deo asortimana! Grudnjaci!  Znate lepo je znati da ako nosite broj veci od 80B imate gde da kupite grudnjak. Ja ne znam sto skoro svi brendovima (stavljam akcent na WOMEN SECRET) misle da smo sve ravne ko daske?!  I to u eri kada se za 18-ti rodjus poklanjaju silikoni (strasno inace!), devojke sa vecim grudima nemaju gde da kupe grudnjak!
      Glavno Extreme Intimo taj problem resava! Veliki brojevi su tu! Kvalitet i dizajn svetski! A cene pristupacne nasem dzepu (Srpske....ili se to kaze nekako drugacije?! :D )! A kada je snizenje (a sada je u toku, i do 50%) to se jednostavno ne sme propustiti! Mislim ko nebi voleo da za ~1000RSD (a i mnogo manje) kupi grudnjak (ja vec jesam!)?! 
  Stavljam akcenat na kvalitet! Ako pogledajte etiketu videcete da je u pitanju pamuk, a ne neki nailoni i amidi! Zato obratite paznju! Link ispod slike ce vas direktno odvesti na njihov sajte gde mozete pogledati sve artikle, njihove cene, a i sastav! Pa a ako niste vec vlasnica neke EI podrske toplo vam je preporucujem! Necete se razocarati!

Stay tuned! xoxo
S!

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking a moment of your time and sharing your thoughts with me!
Blink, blink :))
Check out later for respond! xoxo
-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...