Monday, March 14, 2011

Gde je NESTALA ljubav?!

  Kupujem ja danas ovonedeljno izdanje Blic Pulsa kad ono sok! Na naslovnoj strani Danilo Ikodinovic i veliki naslov "Gospodji BEKVALAC bolje je da cuti"! Gledam i ne verujem! Okrecem stranu da procitam ceo tekst, mada mi je i sam naslov nekako mucan, i posle brzopoteznog citanja ostajem tek u pravom soku!
   Tipican primer kako bi neko za pricu i naslovnu stranu prodao i dusu,i cast (govorim o novinaru tj. 'prijatelju' gospodina Ikodinovica). Mislim zna se sta novine pisu, i zasto pisu, ali kada iskoristite to sto se neko raspada i dusa mu se cepa  direktan pred vama, i pri tome vas moli da ne pisete ono sto vam govori, i obecava jos bolju (pri tom mislim crnju) pricu od te sto vam on prica, a vi to sve objavite, onda covek mora da se zapita.... Gde su granice???  Da je to uradila Svet, Skandal to bi bilo potpuno normalno i ocekivano, ali `Puls.....Nekad su to bile fine novine koje prenose intervjue poznatih, zanimljive cinjenice iz sveta, sa interesantnim rubrikama (npr.Pitajte poznate, Na kafi kod, a tek LuNaLuin fenomenalni Foto Robot) koje ne prenose traceve, ne vijaju poznate po coskovima, i traze traceve po svaku cenu....Pa u ovoj zemlji sve propada, pa sto ne bi i jedne novine! Razocarana!
  Da ne ispadne kako je samo pokvareni 'prijatelj' kriv , jer nije! 50% krivice preuzima i gospodin Ikodinovic. Za nekog ko je tolike godine na sceni medija trebao bi da zna bolje! Jeste da covek kada prolazi kroz emotivne krahove ne moze da kontrolise bas najbolje sebe, ali da je mogao da izbegne druzenje sa djavlom..mogao je! Ne znam kako je samo mogao pomisliti da nece objaviti pricu!
  A sama prica....Eeeeee....Pa navodi vas se zapitate gde je nestala ljubav?! Od onolike ljubavi  (ili se to nama samo cinilo) sta je ostalo....Gospodja Bekvalac.....Gospodin Ikodinovic....Suze u emisiji....Ispovest pred novinama.
E koliko smo samo zavidele njoj......A muska populacija njemu.....A svi na njihovoj ljubavi.....I nekako se nadali da cemo i mi osetiti takvu ljubavnu caroliju....Da, e pa mozda bolje NE!
Ovo podstice na razmisljanje o svim onim naslovima, i sta je tu istina?! Ali koga to stvarno zanima? U danasnje vreme kada jedva imamo vremena da hvatamo konce sopstvenog zivota (ili je to samo slucaj kod mene) da li stvarno mozemo da brinemo o tudjim?!
  Ne znam kako to oni gledaju, ali da li je rec 'PRIVATAN' zivot izgubila znacenje? Gde je nestalo postovanje?  Zivot je i bez uplitanja milionskog auditorijuma komplikovan! Sve ovo (po meni) je jako tuzno! Neke stvari je bolje ostaviti za sebe!

Stay tuned!
xoxo
S!


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking a moment of your time and sharing your thoughts with me!
Blink, blink :))
Check out later for respond! xoxo
-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...