Thursday, May 19, 2011

Želim Da Budem Kao Maja Japundža Nikolić

 Konačno nešto i na srpskom jeziku! Šta da vam kažem ovih dana mi misli idu na engleskom pa sa njima i blog.. (Mada nije da se pravdam ;) ) So if you don`t understand what i am saying click TRANSLATOR button! :)) Ali da se vratimo naslovu i temi ovog posta!
Zar nije divna???
Želim da postanem Maja Nikolić! Tako je prvobitno išao naslov, a onda sam se setila neke druge Maje Nikolić... Pa zlu ne trebalo rekoh bolje da razjasnima! Maja Japundža Nikolic!!! Voditeljka! Lice RTS! Čisto da ne bude zabune! :)
  Glavno kupim ja jutros Blic Puls i krenem da ga prelistavam uz kaficu. Da vidim šta to ima novo u svetu poznatih. I tako dođem do nove, i trenutno mi omiljene rubrike "TAŠNA" kad tamo Maja Nikolić! Kežual obučena, mršava, prelepa.... Pleni u svakom smislu! I onda mi padne ta misao.... Hoću da budem kao Maja Nikolić!!!
  Da u 37-oj imam troje dece! Da čvrsto stojim na zemlji uprkos svemu! Da izgledam tako vitko, sveže i prelepo (sa troje dece) u 37-oj! Da imam savršeni posao koji volim! I da nosim PRADA tašnu! Jedna u potpunosti uspešna i ostvarena žena!
 Eto zato ja želim da budem kao Maja (Japundža da ne bude zabune ) Nikolić!
PRADA
  Pa pošto sam čvrsto žakoračila u 26-tu vreme je da postavim sebi neke visoke (što višlje :D ) životne ciljeve! Ni više ni manje nego kao  Maja Japundža Nikolić! Nimalo skromno! :)) Zar ne?! :)

Stay tuned! xoxo
S

1 comment:

Thank you for taking a moment of your time and sharing your thoughts with me!
Blink, blink :))
Check out later for respond! xoxo
-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...